FRI FRAKT VID KÖP AV TVÅ PARAPLYER

Kvalité


 

Funktioner och detaljer som gör skillnad!  Läderhandtag, dubbelt tyg, vindbeständigt och mer därtill. Ta en titt på alla detaljer som behövs för ett snyggt och stilsäkert paraply byggt för att hålla.


Läderhandtag är monterade på alla våra paraplyer. Tillverkad av äkta läder ger det  en stilren look och samtidigt som hantaget ligger bekvämt på handen, oavsett väder.

  
Dubbelttyg förlänger livslängden på ett paraply eftersom det minskar stressen på ramen. Vi vill att våra paraplyer ska hålla, därför är dubbelttyg standard på alla våra paraplyer. Det gör paraplyet snyggare och robustare plus att det ger dig bekvämare belysning eftersom det minskar transparensen.
 

 
Fiberglasribbor  är den typ av ribbor som bär upp våra canopys. Glasfiber ribbor hanterar böjning mycket bättre än de traditionella metall ribbor. Tillsammans med våra robusta ramar gör det våra paraplyer vind- och vindtåliga och håller dig skyddad även en blåsig dag.

 

  
Automatiskt uppfällbart system är monterat på alla våra paraplyer. När knappen trycks in öppnas paraplyet snabbt på grund av vårt starka och hållbara fjädertryck. Superenkelt att använda utan att fiffla runt när dåligt väder är i horisonten.