FRI FRAKT VID KÖP AV TVÅ PARAPLYER

Om Harry Rain och hur allt startade


 
Harry Rain-berättelsen började under en regnig kväll i Stockholm. De två grundarna skulle ut och äta middag. Båda uppklädda och reservationer var gjorta. Allt som saknades var ett paraply. 
Hur kommer det sig att vi inte har några snygga kvalitetsparaplyer hemma ?!
Den kvällen graviterade bara runt paraplyer och paraplyer... Båda tittandes ner på sina telefoner och trålandes hela internet på jakt efter ett snyggt och elegant paraply med hög kvalité. Timmarna gick, båda var chockade över det faktum att det helt enkelt inte fanns något att hitta. Naturligtvis var det inte de mest minnesvärda dejtkvällarna. Men en idé föddes; 
Om det inte finns några sådana paraplyer, då tar vi fram dem själva. Namnet Harry Rain då? Jessica ville ha ett fjärde barn men det ville inte Kalle så det blev en kompromiss, ett gemsamt bolag med Jessicas favorit namn "Harry". "Rain" lades till för att förtydliga varumärket och produkterbjudandet. 
Många månader senare och idén blev verklighet, men vägen dit hade varit allt annat än rak. Spåra rätt leverantörer som kan leverera den kvalitet vi ville ha. Begränsa hundratals olika mönster till en fantastisk fyra som kom att bli vår lanseringskollektion. Se till att vi arbetar med rätt personer etc.

Och nu kan vi äntligen säga att vi har uppnått det vi satte upp som initalt mål. Vi har gjort de paraplyer vi önskade att vi hade själva. Och vi kan stolt visa våran kollektion. Vid det här laget har de blivit kära vänner till oss och de heter Wayne, Alistar, Francis, Bradley, Alex och Diana. Vi hoppas att du kommer att gilla dem lika mycket som vi gör.

 Let it Rain!

 Jessica & Kalle